Administrativ Assistent

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

Om du gillar att jobba i en miljö där arbetsglädje, uppriktighet, lärande och mod är viktiga delar har du kanske just hittat ditt drömjobb!

 

Vi söker nu en ny extra stjärna till vårt Ledger Team.

Som Administrativ Assistent i Ledger teamet innehar du en bred roll med varierande arbetsuppgifter.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att stötta och avlasta Ledger teamet i deras dagliga arbete med bland annat in- och utbetalningar av klientmedel i våra affärssystem.

 

I tjänsten ingår även:

 • Bokföring
 • Uppföljning av betalningar
 • Hantering av tillgodohavanden
 • Korrigeringar
 • Registervård
 • Manuella betalningar i bank
 • Behandla mail från handläggare och klienter gällande betalningar

En viktig del av arbetet är att vara nytänkande och aktivt jobba med utveckling samt förbättring av våra tjänster.

Tjänsten avser en visstidsanställning på deltid med placering på vårt kontor i Göteborg.

 

Vi tror att du som söker

Har en gymnasieexamen med inriktning ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

 

 • När ett intresse för ekonomi och effektiviseringsarbete.
 • Är noggrann, strukturerad samt har god förståelse för avstämning och uppföljning.
 • Har ett professionellt språkbruk på såväl svenska och engelska
 • Är självgående, ansvarstagande och noggrann
 • Finner det meningsfullt att tillhandahålla effektiv service till både kollegor, kunder och gäldenärer i behov av din hjälp.
 • Är intresserad av och har lätt att lära dig nya affärssystem samt förstå logiken i dessa system.
 • Trivs i en roll där du kan varva det dagliga rutinarbetet med nytänkande och förändringsarbete.
 • Är prestigelös, och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Det är tillsammans vi når framgång!

 

Har du dessutom redan erfarenhet av arbete inom ekonomi, administration, reskonta och/eller inkassoverksamhet är det meriterande.

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

 

Vad erbjuder vi

Du erhåller ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, friskvård och välmående, samt chans att vara en del av ett spännande och snabbt växande företag.

Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö med ett flexibelt arbetssätt mitt i centrala Göteborg.

 

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se.

Urval och intervjuer sker löpande, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Teamchef för Ledger&Billing Anna-Maria Blixt på 070-3071236 alternativt anna-maria.blixt@ropocapital.se

Vi ser fram emot din ansökan!