Facebook LinkedIn Twitter Email

Tjänster

Som kund till Ropo Capital behöver du bara en partner för fakturering. Vi hjälper dig att hantera faktureringen på bästa möjliga sätt, med hjälp av teknik och expertis. Vi säkerställer att du har full insyn i de olika stadierna av fakturans livscykel och förser dig med korrekta data som stöd. Vårt mål är att utmana gamla normer och skapa nya tillsammans med dig.

Vårt automatiserade tjänstepaket, som omfattar hanteringen av fakturans hela livscykel från distribution av fakturor till övervakning av reskontra, påminnelser och inkasso, liknar ingen annan lösning på marknaden. Vår lösning anpassas för att stödja din affärsverksamhet genom att kombinera branschens bästa praxis, standardiserade driftsmodeller och mycket god branschkunskap.

Genom att anlita Ropo Capital minimeras ert manuella arbete. Vår styrka är att erbjuda användarvänliga tjänster i kombination med utförliga rapporter som presenteras i realtid. All faktureringsdata och statistik är tillgängliga för våra kunder dygnet runt.

Vi är en strategisk partner och våra samarbeten bygger på långsiktighet. Hos oss får du den senaste tekniken, en maximal användarupplevelse och spetskompetens. Vi vill vara banbrytare inom fakturering – tillsammans med dig.

Vill du veta mer? Våra experter hjälper dig gärna.

Kontakta oss