Facebook LinkedIn Twitter Email

En enda partner för faktureringstjänster

Som kund till Ropo Capital behöver du bara en partner för dina faktureringstjänster. Vi hjälper dig att hantera faktureringen på bästa möjliga sätt, med hjälp av teknik och expertis via vår fakturatjänst.

Vi säkerställer att du har full insyn i de olika stadierna av fakturans livscykel och förser dig med korrekta data som stöd. Vårt mål är att utmana gamla normer och skapa nya tillsammans med dig med vår fakturatjänst.

Vår automatiserade fakturatjänst, som omfattar hanteringen av fakturans hela livscykel från distribution av fakturor till övervakning av reskontra, påminnelser och inkasso, liknar ingen annan lösning på marknaden. Vår lösning anpassas för att stödja din affärsverksamhet genom att kombinera branschens bästa praxis, standardiserade driftsmodeller och mycket god branschkunskap.

Genom att anlita Ropo Capital minimeras ert manuella arbete. Vår styrka är att erbjuda användarvänliga fakturatjänster i kombination med utförliga rapporter som presenteras i realtid. All faktureringsdata och statistik är tillgängliga för våra kunder dygnet runt.

Vi är en strategisk partner och våra samarbeten bygger på långsiktighet. Hos oss får du den senaste tekniken, en maximal användarupplevelse och spetskompetens. Vi vill vara banbrytare inom fakturering – tillsammans med dig.

 

Vill du veta mer om Ropo Capitals faktureringstjänster för företag? Våra experter hjälper dig gärna!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan

Kontaktuppgifter

 

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar vi över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen via vår fakturatjänst.