Juridiska tjänster

Ropo Capital erbjuder juridisk rådgivning inom flertalet rättsområden och branscher. När du anlitar oss sätter vi dig i tät kontakt med våra kvalificerade jurister för att hitta den bästa lösningen för din specifika situation.

Tvister är tyvärr en ofrånkomlig del av företagsvärlden. Tvister uppkommer ofta till följd av att två parter har olika uppfattning om ett avtalsinnehåll; att en leverans inte sker enligt beställning, att den ena parten anser ett pris vara felaktigt eller att någon av parterna inte betalar på utsatt tid.

Vissa tvister kan undvikas genom genomtänkta och tydliga avtal medan andra måste göras upp i domstol. När du anlitar oss sätter vi dig i tät kontakt med våra kvalificerade jurister för att hitta den bästa lösningen för din specifika situation.

 

Kompetenta jurister med förståelse för din affär

Vi bistår våra klienter med allt från kommersiell kontraktsskrivning till att upprätta avtal i samband med förvärv eller försäljning. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du känna dig trygg i att du företräds av kompetenta och lyhörda jurister med stor förståelse för din affär.

Våra jurister besitter hög affärsjuridisk kompetens och har mångårig erfarenhet av juridiskt arbete både utom rätta och i domstol. Dessutom, för att du ska undvika obehagliga överraskningar i form av oväntade fakturor, arbetar vi ofta med fast- och takprissättning eller prestationsbaserad prissättning. Det gör att du som kund kan få den bästa möjliga juridiska rådgivningen men också hålla koll på dina kostnader.

Inom ramen för våra juridiska tjänster erbjuder vi även delgivning. Ropo Capital är ett auktoriserat delgivningsföretag som har av Länsstyrelsen godkända delgivningsmän över hela landet för att på ett effektivt och framgångsrikt sätt genomföra delgivning som så ofta är ett måste för att lyckas med en snabb inkasso- eller rättsprocess.

Juridiska tjänster

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra juridiska tjänster!