Juridiska tjänster

Ropo Capitals jurister specialistkompetens är framförallt fastighetsbolag och hyresrätt men vi erbjuder juridisk rådgivning inom flertalet branscher och rättsområden. När du anlitar oss får du kontakt med en av våra erfarna jurister som hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din specifika situation.

Tvister är tyvärr en ofrånkomlig del av alla branscher men många oenigheter som annars kan leda till domstolsprocess kan helt undvikas genom tydliga avtal eller med hjälp av en enkel rättelseanmodan, medan andra måste göras upp i domstol eller hyresnämnd. Ropo Capitals juristavdelning Ropo Legal guidar dig rätt.

 

Kompetenta jurister med förståelse för din affär

Ropo Legal bistår med allt från kontraktsskrivning till att förhandla och processa i domstol och hyresnämnd. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du känna dig trygg i att du företräds av kompetenta och lyhörda jurister med stor förståelse för din affär.

Ropo Legal är, och har länge varit, specialiserade på fastighetsbranschen, vilket innebär att vi har i princip unik kunskap inom området – inte minst inom hyresrätt. Vi hanterar fastighetsfrågor för de flesta av de större fastighetsbolagen i Sverige och har därigenom stor förståelse för branschen.

Våra jurister besitter hög juridisk kompetens och har mångårig erfarenhet både utom rätta och i domstol. Dessutom, för att du ska undvika obehagliga överraskningar i form av oväntade fakturor, arbetar vi ofta med fast pris och takprissättning. Det gör att du som kan få den bästa möjliga juridiska rådgivningen utan att förlora kontroll över dina kostnader.

Juridiska tjänster

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra juridiska tjänster för företag!