Ropo Capital - Marketing Manager

Team Lead Billing

* TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

 

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

 

Om tjänsten


Som Teamlead för vårt Billing team får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du ingår i ett mindre team som idag är baserat i Stockholm, men som arbetar mycket nära kollegor i Göteborg.

Du ansvarar för att teamet operativt hanterar alla arbetsuppgifter som har med fakturering och avtal att göra, du ingår i teamet och bidrar även själv till verksamheten och tillsammans besvarar teamet även frågor från våra kunder om ovan.

Du kommer skapa olika ekonomirapporter både för internt och externt bruk.

Som team är vi inne i en spännande fas där vi ska påbörja en förflyttning från ett äldre faktureringssystem till ett nyare och vi ser dig som en naturlig del i detta arbete och även framtida potentiella förändringar.

Vi ser att den som söker kan vara bosatt i Stockholm eller Göteborg.

I tjänsten ingår även:

  • Leda teamet operativt
  • Bistå med prioriteringar
  • Sakgranskning av fakturor
  • Manuella Debiteringar
  • Hantering av kreditering
  • Skapa Påminnelser & Kundfordringsrapporter
  • Uppsägning av avtal samt hantering av nya.
  • Kreditbevakning
  • Prisjusteringar (säkerställa att våra faktureringssystem är uppdaterade med nya priser ca 2 ggr per år samt lägga in priser vid förändringar av avtal, tjänster mm)

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.

Vem söker vi

Vi ser att Du har en gymnasieexamen med inriktning ekonomi.

  • Du har ett stort intresse för ekonomi och effektiviseringsarbete
  • IT och digitalisering ligger dig varmt om hjärtat.
  • Du är strukturerad och har god förståelse för avstämning och uppföljning
  • Du är självgående, ansvarstagande och noggrann
  • Är van att hantera många bollar i luften samtidigt
  • Har ett professionellt språkbruk på både svenska och engelska

Har du dessutom redan erfarenhet av arbete inom ekonomi, ser vi det som meriterande.

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel

 

Vad erbjuder vi?
Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa och chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.
Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och flexibel arbetsmiljö mitt i centrala Stockholm eller Göteborg.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR@ropocapital.se
Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of LifeCycle Services på telefonnummer +46 70738 49 77.

Vi ser fram emot din ansökan!