Extra Ledger

* TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

Nu söker vi en driven och engagerad kollega som vill arbeta extra med oss i vårt Ledger Team

 

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att avlasta och hjälpa Financial Administration att ansvara för dagliga in- och utbetalningar av inkassomedel i affärssystemen NOVA, Ropo24 samt bokföring, uppföljning och registervård.

En viktig del av arbetet är att vara nytänkande och aktivt jobba med att utveckla och förbättra våra tjänster. Din primära roll är att stötta och serva dina medarbetare som arbetar som handläggare och rådgivare med den dagliga klientmedelshanteringen.

 

Vi tror att du som söker

Har ett stort intresse för ekonomi och effektiviseringsarbete.

Är noggrann, strukturerad och har god förståelse för avstämning och uppföljning

Trivs i en roll där du kan varva det dagliga rutinarbetet med nytänkande och förändringsarbete

Är självgående, ansvarstagande och noggrann.

Är prestigelös och finner det meningsfullt att vara delaktig i att ge effektiv service till både kollegor, kunder och gäldenärer som är i behov av din hjälp.

Ett professionellt språkbruk på svenska och engelska ser vi som nödvändigt.

Har du dessutom redan erfarenhet av att ha arbetat inom administration, eller inkassoverksamhet och av inkassosystemet Nova, är det meriterande.

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

 

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö centralt på Kungsgatan i Göteborg.

 

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR@ropocapital.se

Urval och intervjuer sker löpande, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of Operations på telefonnummer +46 70738 49 77.

Vi ser fram emot din ansökan!