Ropo Capital - Riksbyggen

Jobba hos oss: Collection Advisor

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

Vi söker fler rådgivare! Vill du vara med på vår tillväxtresa? Gillar du att jobba i en föränderlig miljö där arbetsglädje, uppriktighet, lärande och mod är viktiga delar? Då har du kanske hittat ditt drömjobb här hos oss på Ropo Capital!

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital är ett digitalt inkassobolag och vårt mål är att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika genom en oslagbar fakturahanteringsprocess. Vi är pionjärer som förändrar vår bransch genom nya angreppssätt, en oslagbar plattform och en genomgående digitaliserad faktureringsprocess. Genom specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag såväl som privatpersoner skuldfria.

Vi är en ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland och täcker hela värdekedjan för kundfordringar i Sverige och Norge. Hos oss arbetar ca 370 ekonomi- och teknikspecialister och vi har över 10 000 kunder. Vårt mål är att bli den ledande leverantören av tjänster inom kredithantering i Norden till år 2023. Vi är inte här för att underhålla vad som redan existerar – vi vågar riva ner det som är gammalt för att skapa.

 

Om tjänsten

I tjänsten som rådgivare ansvarar du för att säkerställa den mest effektiva inkasseringen för våra kunders räkning och arbetar för en god och förtroendefull relation. Din roll som rådgivare innefattar bland annat kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter samt administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en proaktiv lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av sex månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Placering på vårt kontor i centrala Göteborg.

 

Vi tror att du som söker…

  • ..är utbildad ekonom eller jurist och/eller har erfarenhet av arbete inom bank/finans/inkasso-branschen
  • ..är utåtriktad, flexibel och driven
  • ..har kunden i fokus och gillar att ta stort eget ansvar
  • ..kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo
  • ..drivs av att nå uppsatta mål tillsammans med andra

 

Vi värdesätter personliga egenskaper så som nyfikenhet och engagemang!

 

Om erbjudandet

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg. Möjlighet finnes även för distansarbete.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till pernilla.ambratt@ropocapital.se.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Team Manager Backoffice Pernilla Ambratt på telefonnummer 0723-834534.