Jobba hos oss: Paralegal

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

 

Nu söker vi en slipad juristassistent till vår Legal & Compliance-avdelning! Vi letar efter en social och juridiskt bevandrad stjärna att assistera inom bolagets samtliga rättsområden. Jobbet passar dig som älskar att skapa ordning och reda, har goda språkkunskaper, är av naturen engagerad och vetgirig samt har ett brinnande intresse för administration, uppföljning och processer. Du kanske just har hittat ditt drömjobb här hos oss på Ropo Capital?

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital är ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland. Genom förvärvet av Collector Banks inkassobolag Colligent Inkasso AB under slutet av 2019 och genom förvärvet av Posti Messaging under slutet av 2020 har bolaget expanderat till den skandinaviska marknaden.

Vi är pionjärer som förändrar vår bransch genom nya angreppssätt, en oslagbar plattform och en genomgående digitaliserad faktureringsprocess. Genom specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag såväl som privatpersoner skuldfria.

Hos oss arbetar ca 400 ekonomi- och teknikspecialister och vi har över 10 000 kunder. Vårt mål är att bli den ledande leverantören av tjänster inom kredithantering i Norden till år 2023. Vi är inte här för att underhålla vad som redan existerar – vi vågar riva ner det som är gammalt för att skapa något nytt.

 

Om tjänsten

I tjänsten som Paralegal innehar du en Assisterande roll inom affärsområdet Legal & Compliance, vilket innebär arbete med all typ av juridisk administration.

Arbetet innefattar kontakter med klienter och myndigheter, administration av avtal och diverse juridiska dokument, både internt i bolaget och externt mot våra kunder. Rollen har därtill inslag av hållbarhetsarbete och arbete med ISO-processer.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Du rapporterar till vår Chefsjurist, med Placering på vårt kontor i Göteborg.

Vi tror att du som söker…

  • …innehar en Paralegal-yrkesutbildning eller motsvarande
  • …besitter tre års administrativ arbetslivserfarenhet
  • …är noggrann, självgående och ansvarstagande med vana av att arbeta i ett högt tempo

 

Vi värdesätter personliga egenskaper så som naturligt driv och engagemang!

 

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg. Möjlighet finnes även för distansarbete.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se.

Sista ansökningsdag är den 30 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.