Juridiska tjänster

Jobba hos oss: Collection Advisor – Sommaranställning

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

Vi söker Handläggare till vårt fakturateam!

OM ROPO CAPITAL
Ropo Capital är ett digitalt inkassobolag och vårt mål är att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika genom en oslagbar fakturahanteringsprocess. Vi är pionjärer som förändrar vår bransch genom nya angreppssätt, en oslagbar plattform och en genomgående digitaliserad faktureringsprocess. Genom specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag såväl som privatpersoner skuldfria.

Vi är en ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland och täcker hela värdekedjan för kundfordringar i Sverige och Norge. Hos oss arbetar ca 360 ekonomi- och teknikspecialister och vi har över 10 000 kunder. Vårt mål är att bli den ledande leverantören av tjänster inom kredithantering i Norden till år 2023. Vi är inte här för att underhålla vad som redan existerar – vi vågar riva ner det som är gammalt för att skapa något nytt.

TJÄNSTEN
I tjänsten som Handläggare kommer du att agera uppbackning till ordinarie personal i kundsamarbeten gentemot våra uppdragsgivare.

Din roll som Handläggare innefattar bland annat kundkontakt, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med privatpersoner och myndigheter samt administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en lagspelare som drivs av gemensamma mål, att du är noggrann, strukturerad och har lätt att lära dig.

Tjänsten är projektanställning och kommer löpa under sommaren med start enligt överenskommelse. Placering på vårt kontor i Göteborg.

VI TROR ATT DU SOM SÖKER

  • Studerar ekonomi eller juridik, eller har erfarenhet av arbete inom bank/finans/inkasso-branschen
  • Är utåtriktad, flexibel och driven
  • Har stor känsla för service, kvalité och gillar att ta stort eget ansvar
  • Kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo

Vi värdesätter personliga egenskaper så som nyfikenhet och engagemang!

 

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR@ropocapital.se.

Sista ansökningsdag är den 15/5. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Ludvig Lindegård på telefonnummer på +46 70-820 93 17