Ropo Capital - Collection Advisor

Jobba hos oss: Collection Advisor / Fastighetsteam

Vi söker Rådgivare till vårt Fastighetsteam!

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Gillar du att jobba i en föränderlig miljö där Arbetsglädje, Uppriktighet, Lärande och Mod är viktiga delar? Då har du kanske hittat ditt drömjobb här hos oss på Ropo Capital.

OM ROPO CAPITAL

Ropo Capital är ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland. Genom förvärvet av Collector Banks inkassobolag Colligent Inkasso AB under slutet av 2019 och genom förvärvet av Posti Messaging under slutet av 2020 har bolaget expanderat till den skandinaviska marknaden.

Ropo Capitals fundament bygger på egenutvecklad teknik och extraordinära kundupplevelser genom data och proprietär teknologi. För Ropo Capital är teknik en viktig hörnsten för att kunna utveckla våra kunders affär. Vi utmanar befintliga strukturer, ifrågasätter vanor och hjälper våra kunder att förnya sina arbetssätt. Bolagets vision är att förnya hela idén med fakturahantering, utmana befintliga strukturer och skapa nya normer. Målet är att bli den ledande leverantören av fakturahanteringstjänster i Norden 2023.

Ropo Capital har sitt huvudkontor i Kuopio, Finland, och sysselsätter ca 370 ekonomi- och teknikspecialister på sex kontor i Finland, Sverige och Norge.

TJÄNSTEN

I tjänsten som Rådgivare är du kundansvarig i vårt fastighetsteam gentemot våra uppdragsgivare. Du ansvarar för att säkerställa den mest effektiva inkasseringen för våra kunders räkning och arbetar för en god och förtroendefull relation till både kund och gäldenär.

Din roll som rådgivare innefattar bland annat kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med gäldenärer och myndigheter samt administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Placering på vårt kontor i Göteborg.

VI TROR ATT DU SOM SÖKER

  • Är utbildad ekonom eller jurist och/eller har erfarenhet av arbete inom bank/finans/inkasso-branschen
  • Är utåtriktad, flexibel och driven
  • Har stor känsla för service, kvalité och gillar att ta stort eget ansvar
  • Kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo

Vi värdesätter personliga egenskaper så som nyfikenhet och engagemang!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg. Möjlighet finnes även för distansarbete.


Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR@ropocapital.se.

Sista ansökningsdag är den 19 februari 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Ann Olsson på telefonnummer på 010-1740189 eller 0709-950401.