Ropo Capital - Marketing Manager

Debt Collection Administrator

* TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

 

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja från distribution och reskontrahantering till påminnelser, inkasso och juridik. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

Vi söker nu förstärkning av en driven och engagerad kollega till vårt Debt Collection Team.

Om tjänsten

I tjänsten som administratör hos våra handläggare ansvarar du för att säkerställa den mest effektiva administrationen samt stötta i inkasseringen för våra kunders räkning och arbetar för en god och förtroendefull relation. Din roll innefattar bland annat administrativt arbete i relation till våra kunder och deras önskemål, kundkontakt, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter samt stötta och själv utföra viss handläggning. För att trivas i rollen ser vi att du är en proaktiv lagspelare som drivs av gemensamma mål, gillar att ha mycket att göra, är bra på multitasking och har förmågan att se helheten och förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.

Tjänsten avser en heltid, med placering på vårt kontor i Göteborg.

 

Vi tror att du som söker

  • Värdesätter kundrelationen
  • Är utåtriktad, flexibel och driven.
  • Är van att arbeta med många bollar i luften och kan prioritera därefter
  • Har förmågan att fatta snabba välgrundade beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
  • Har en känsla för service med kunden i fokus, kvalitét och gillar att ta eget ansvar.
  • Kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Det är tillsammans vi når framgång.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och engagemang!

Enkelt sagt söker vi dig som får energi av att prata med människor och är intresserad av att skapa ett värde för kunden.

Universitetsstudier inom juridik och/eller ekonomi är meriterande samt om du har erfarenhet från inkassobranschen.

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

 

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa och chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö, med ett flexibelt arbetssätt, centralt på Kungsgatan i Göteborg.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Cissi Hagström 073-850 59 82

 

Vi ser fram emot din ansökan!