Ropo Capital - processjurist

Paralegal

* TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända.

Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja från distribution och reskontrahantering till påminnelser, inkasso samt juridik. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

 

Nu söker vi en Paralegal till vår Legal&Compliance-avdelning!

TJÄNSTEN

I tjänsten som Paralegal innehar du en Assisterande roll inom affärsområdet Legal & Compliance, vilket innebär arbete med all typ av juridisk administration.

Arbetet innefattar kontakter med klienter och myndigheter, administration av avtal och diverse juridiska dokument, både internt i bolaget och externt mot våra kunder.

Rollen har därtill inslag av hållbarhetsarbete och arbete med ISO-processer.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Du rapporterar till vår Chefsjurist, med Placering på vårt kontor i Göteborg.

VI TROR ATT DU SOM SÖKER

  • Innehar en Paralegal-yrkesutbildning eller motsvarande
  • Besitter 3 års administrativ arbetslivserfarenhet
  • Är noggrann, självgående och ansvarstagande med vana av att arbeta i ett högt tempo

 

Vi värdesätter personliga egenskaper så som naturligt driv och engagemang!

 

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö, mitt i centrala Göteborg.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se

Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.