Extra Collection Advisor

* TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

 

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

Nu söker vi driven extrapersonal till vårt kontor i Göteborg som vill vara med och driva vår spännande tillväxtresa. Om du gillar du att jobba i en miljö där arbetsglädje, uppriktighet, lärande och mod är viktiga delar har du kanske just hittat ditt drömjobb!

Om tjänsten

 

I tjänsten som Handläggare kommer du att agera uppbackning till ordinarie personal i kundsamarbeten gentemot våra uppdragsgivare.

Din roll som Handläggare innefattar bland annat kundkontakt, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med privatpersoner och myndigheter samt administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en lagspelare som drivs av gemensamma mål, att du är noggrann, strukturerad och har lätt att lära dig.

Tjänsten avser en timanställning och kommer löpa enligt överenskommelse. Placering på vårt kontor i Göteborg.

 

Vi tror att du som söker

 

  • Studerar ekonomi eller juridik, eller har erfarenhet av arbete inom bank/finans/inkasso-branschen
  • Är utåtriktad, flexibel och driven
  • Har stor känsla för service, kvalité och gillar att ta stort eget ansvar
  • Kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo

 

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och engagemang!

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

 

Vårt erbjudande till dig

 

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.
Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se. Urval och intervjuer sker löpande, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Team Leader Charlotte Brinkhoff på telefonnummer +46 72 163 2525.

Vi ser fram emot din ansökan!