Ropo Legal söker Juriststudenter till processavdelning

* TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

Nu söker vi två drivna och engagerade kollegor som vill arbeta extra i vårt Legal Team. En till vårt kontor i Stockholm och en till Göteborg!

 

OM TJÄNSTEN

På Ropo Legal bistår vi våra kunder med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning.

 

Vi fokuserar på tvistemålsprocesser inom främst hyresrätt, fastighetsrätt och insolvensrätt. Tempot är högt och vi driver ett stort antal processer samtidigt som vi agerar proaktivt och biträder våra kunder med förebyggande juridik, tvistemål, avtalsgranskning, medling etc.

I denna tjänst assisterar du våra processjurister med allehanda uppgifter i det dagliga arbetet. Arbetet innebär såväl administrativa som juridiska uppgifter samtidigt som du kommer att ha kontakt med vår organisation, våra kunder samt domstol och övrig myndighet.

Rollen ställer höga krav på att du snabbt lär dig och förstår behovet och utmaningarna i branschen samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo med hög kvalité.

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under kontorstid. Du har möjlighet att bestämma ditt eget veckoschema för att kunna kombinera arbete och studier på det sätt som passar dig.

 

Vi tror att du som söker

  • Studerar juridik,
  • Har en god analytisk förmåga samtidigt som du utrycker dig väl i tal och skrift.
  • Är social, har ett stort engagemang och en hög energinivå.
  • Har lätt för att lära, är positiv, lösningsorienterad och professionell i ditt arbete.
  • Ser vad som behöver göras, är flexibel, och prestigelös.
  • Värdesätter gott samarbete, samt låter inget falla mellan stolarna.

 

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö centralt på Kungsgatan i Göteborg.

 

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR@ropocapital.se

Urval och intervjuer sker löpande, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Martina Skog på telefonnummer +46 10 174 01 38.

Vi ser fram emot din ansökan!