Sveriges största kakelkedja väljer Ropo Capital

Sveriges största kakelkedja, Kakeldax, har gett Ropo Capital förtroendet att hantera hela processen för fakturahantering. Avtalet tecknades i början av året och efter en effektiv projektstart och implementering är kunden nu igång med Ropo Capitals fakturahanteringstjänster.

”Vi valde Ropo Capital eftersom deras system på ett tydligt och effektivt sätt ger oss en bra överblick och uppföljning som hjälper oss att ta datadrivna beslut för vår verksamhet. Detta kommer hjälpa oss att automatisera vår faktureringsprocess, snabba upp kassaflödet och öka våra intäkter.Tidsplanen för implementeringen var väldigt tajt, men vi är mycket nöjda med att vi lyckades implementera hela lösningen på mindre än tio veckor”, berättar Carl-Johan Wergeland, CFO Kakdeldax.

Jonas Ramstedt, Managing Director på Ropo Capital Sweden, kommenterar det fördjupade partnerskapet:

”Vi är oerhört stolta över att få förtroende att sköta hela Kakeldax fakturahantering – från distribution och reskontra till påminnelse och inkasso. Vi är redan igång och ser fram emot ett långt partnerskap och en spännande resa framåt.”

Intresset för Invoice Lifecycle Service fortsätter att öka i Sverige och det är ett kvitto på att vi på Ropo Capital skapar ett stort värde för våra klienter och deras kunder. Ropo Capital är idag marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen.