Jobba hos oss: Rådgivare till Frontoffice

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering. Nu söker vi en rådgivare till vårt Frontoffice. Om du gillar du att jobba i en miljö där arbetsglädje, uppriktighet, lärande och mod är viktiga delar har du kanske just hittat ditt drömjobb!

 

Om tjänsten

I tjänsten som rådgivare på Frontoffice arbetar du i det team som möter våra kunders kunder. Du ansvarar för att säkerställa att vi har en god service och bemötande i samtliga kanaler.

Du handlägger ärenden och hittar lösningar som passar varje enskilt ärende. Ditt främsta arbetsverktyg är telefonen, men du hanterar även mail och chatt vid behov.

För att trivas i rollen ser vi att du är en proaktiv lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av sex månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Placeringen är på vårt kontor i Göteborg på Kungsgatan 42.

 

Vi tror att du som söker…

  • …har erfarenhet av liknande arbete inom bank/finans/fakturahantering
  • …är utåtriktad, flexibel och driven
  • …har positiva kundupplevelser i fokus och gillar att ta stort eget ansvar
  • …trivs med att arbeta i ett högt tempo
  • …drivs av att nå uppsatta mål tillsammans med andra

Vi värdesätter personliga egenskaper så som nyfikenhet och engagemang. Enkelt sagt söker vi dig som får energi av att prata med människor och är intresserad av att skapa ett värde för kunden. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med energiinkasso.

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

 

Vårt erbjudande till dig

Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag. Som medarbetare hos får du möjlighet att utvecklas och växa och ta del av vår starka företagskultur och gemenskap. Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa och chans att vara en del av ett spännande och snabbt växande företag.

Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg samt ett flexibelt arbetssätt i ett motiverat team.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of Operations Lill Lindbäck på telefonnummer 070-738 49 77