Jobba hos oss: Implementationsspecialist

För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Ropo Capital präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering. Nu söker vi ytterligare en specialist inom implementation att förstärka vårt team med.

 

Om tjänsten

I rollen som implementationsspecialist är du del av ett team som arbetar direkt mot kund för att supportera deras externa kommunikation och digitalisering. Du är en viktig del i utvecklingsarbetet, gillar högt tempo och har ett planerat och strukturerat arbetssätt som resulterar i att du levererar med hög kvalitet.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av sex månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Du rapporterar till vår Head of Projects and Customer Implementation, med placering på vårt kontor i Göteborg, Stockholm eller Östersund.

 

Vi tror att du som söker…

 • …besitter programmeringskunskaper och erfarenhet (Python, PHP, Git, Bitbucket, Bamboo)
 • …har erfarenhet av organisering av strukturerat datautbyte för t ex. XML/JSON
 • …har erfarenhet i Jira/Extreme mjukvaror
 • …har universitetsexamen i mjukvaruutveckling
 • …talar flytande svenska samt har goda engelskakunskaper i både tal och skrift.
 • …är en god och prestigelös kommunikatör
 • …samspelar okomplicerat med andra

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom naturligt driv och engagemang!

 

Dina ansvarsområden

Som vår implementationsspecialist ansvarar du för implementering av nya kundlösningar samt hanterar direkt kundkontakt för att säkerställa en framgångsrik implementation över tid.

Exempel på arbetsuppgifter i det dagliga arbetet:

 • Leverera nya kundlösningar baserat på den tekniska designen från projektledare/kund
 • Åskådliggöra fakturans/dokumentets utseende i Extreme eller motsvarande mjukvara.
 • Utföra programmering och nödvändiga systemkonfigurationer i enlighet med tidigare överenskommet arbete och projektplan.
 • Ansvara för testning och produktionssättning.
 • Dokumentering av implementerad lösning för att säkerställa kvalitet samt upprätthålla lösningen.
 • Möta deadlines och arbeta med SLA.

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital har kombinerat informationslogistik med kredithantering och på så sätt skapat en ny norm på marknaden. Vårt erbjudande täcker hela fakturans livscykel – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser och en oslagbar fakturahanteringsprocess med hjälp av Business Intelligence och överskådliga flöden. Genom att vi vågar tänka nytt skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är bli den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

 

Vårt erbjudande till dig:

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i Göteborg, Stockholm eller Östersund, samt ett flexibelt arbetssätt i ett motiverat team.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se.

Sista ansökningsdag är den 30 november 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Technical Project Manager Nina Bruhn Gustafsson på telefonnummer 0704 506 518