Jobba hos oss: Implementationsspecialist

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

 

Vi är ett passionerat team på Ropo Capital Sverige som står på startbanan och ser fram emot att lyfta tillsammans med våra nya kollegor. I Sverige finns vi både i Göteborg och Stockholm och består av både seniora och juniora systemutvecklare. Vi står inför en spännande resa och behöver nu förstärka vårt team. Kanske har du just hittat ditt drömjobb här hos oss på Ropo Capital?!

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital är ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland. Genom ett förvärv av Collector Banks inkassobolag Colligent Inkasso AB under slutet av 2019 och Posti Messaging under slutet av 2020 har vi nu expanderat till den skandinaviska marknaden.

Vi är pionjärer som förändrar vår bransch genom nya angreppssätt, en oslagbar plattform och en genomgående digitaliserad faktureringsprocess. Ropo Capitals fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa en extraordinär kundupplevelse genom data och proprietärteknologi. För oss är tekniken en hörnsten för att kunna utveckla våra kunders affärer.

Vi vågar utmana befintliga strukturer för att hjälpa våra kunder in i en ny tidsålder och förnya sina arbetssätt. Hos oss arbetar ca 400 ekonomi- och teknikspecialister och vi hanterar totalt över 170 miljoner fakturor per år för våra drygt 10 000 företagskunder.

 

Om tjänsten

I rollen som implementationsspecialist är du del av ett team som arbetar direkt mot kund för att supportera deras externa kommunikation och digitalisering. Du är en viktig del i utvecklingsarbetet, gillar högt tempo och har ett planerat och strukturerat arbetssätt som resulterar i att du levererar med hög kvalitet.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av sex månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Du rapporterar till vår Head of Projects and Customer Implementation, med placering på vårt kontor i Göteborg eller Stockholm.

 

Dina ansvarsområden

Som vår implementationsspecialist ansvarar du för implementering av nya kundlösningar samt hanterar direkt kundkontakt för att säkerställa en framgångsrik implementation över tid.

Exempel på arbetsuppgifter i det dagliga arbetet:

 • Leverera nya kundlösningar baserat på den tekniska designen från projektledare/kund
 • Åskådliggöra fakturans/dokumentets utseende i Extreme eller motsvarande mjukvara.
 • Utföra programmering och nödvändiga systemkonfigurationer i enlighet med tidigare överenskommet arbete och projektplan.
 • Ansvara för testning och produktionssättning.
 • Dokumentering av implementerad lösning för att säkerställa kvalitet samt upprätthålla lösningen.
 • Möta deadlines och arbeta med SLA.

 

Vi tror att du som söker…

 • …besitter programmeringskunskaper och erfarenhet (C/C++, JAVA, HTML)
 • …har erfarenhet av organisering av strukturerat datautbyte för t ex. XML/JSON
 • …har erfarenhet i Jira/Extreme mjukvaror
 • …har universitetsexamen i System Engineering eller liknande
 • …talar flytande svenska samt har goda engelskakunskaper i både tal och skrift.
 • …är en god och prestigelös kommunikatör
 • …samspelar okomplicerat med andra

Vi värdesätter personliga egenskaper så som naturligt driv och engagemang!

 

Vårt erbjudande till dig:

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg eller centrala Stockholm. Möjlighet finnes även för distansarbete.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se.

Sista ansökningsdag är den 23 juli 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of Projects and Customer Implementation Lill Lindbäck på telefonnummer 070–738 49 77