Välkommen till oss: Pernilla Ambratt

På resan mot att bli den ledande leverantören av faktureringstjänster i Norden fortsätter Ropo Capital sin höga tillväxttakt på den svenska marknaden. Idag är vi redan över 150 anställda i Sverige och blir stadigt fler. Det senaste tillskottet är Pernilla Ambratt, som går in i rollen som Team Manager för vårt nya Backoffice. Pernilla har en lång och gedigen erfarenhet inom HR och kommer senast från Amendo där hon hade rollen som Regionchef. Vi tog en kaffe med Pernilla för att prata lite mer om hur hon ser på Ropo Capital och sitt nya uppdrag.

 

Välkommen till Ropo Capital Pernilla, hur kommer det sig att du sökte dig till oss?

– Ropo Capital är ett framåtlutat företag med många erfarna och duktiga kollegor. Ett företag som andas nytänkande i kombination med en stark framtidstro, det gillar jag!

Du kommer in i bolaget under en spännande fas, hur ser du på framtidsutsikterna? 

– Ja, det är spännande att få vara med på tillväxtresan där Ropo ska sätta en ny norm i marknaden. Som jag ser det har Ropo har med teknik i framkant tillsammans med gedigen kompetens inom fakturahantering en enorm potential i att addera ett ännu större värde till företag. Jag ser fram emot att få vara med och hjälpa ännu fler kunder att bli framgångsrika genom en oslagbar fakturahanteringsprocess!

Du har lång erfarenhet av att utveckla och coacha medarbetare, vad mer kommer du kunna bidra med till organisationen?

– Skapa en lönsam tillväxt genom att utveckla vårt kvalitetsarbete med rutiner och processer. Dessutom leverera bästa tänkbara service för alla våra intressenter tillsammans med mina kollegor. Jag tror jag kommer kunna bidra till ett utökat samarbete inom organisationen och därmed bygga vidare på den starka och framgångsrika laganda som redan finns! Men för att skapa denna utveckling och tillväxt kommer vi att behöva bli ännu fler riktigt vassa kollegor. Och där vill jag verka för att vi ska behålla, inspirera, attrahera och rekrytera framtidens kollegor till Ropo Capital!

Till sist, vad ser du mest fram emot i din nya roll?

– Jag ser fram emot att lära mig branschen och hänga med i denna intressanta och snabba utveckling. Och inte minst att få vara med och skapa skillnad tillsammans med mina kollegor!