Jobba hos oss: Collection Advisor

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT* Vill du vara med på vår tillväxtresa? Gillar du att jobba i en föränderlig miljö där Arbetsglädje, Uppriktighet, Lärande och Mod är viktiga delar?  Nu söker vi fler rådgivare till vårt Frontoffice! Kanske har du just hittat ditt drömjobb här hos oss på Ropo Capital?

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital är ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland. Genom förvärvet av Collector Banks inkassobolag Colligent Inkasso AB under slutet av 2019 och genom förvärvet av Posti Messaging under slutet av 2020 har bolaget expanderat till den skandinaviska marknaden.

Vi är pionjärer som förändrar vår bransch genom nya angreppssätt, en oslagbar plattform och en genomgående digitaliserad faktureringsprocess. Genom specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag såväl som privatpersoner skuldfria.

Hos oss arbetar ca 400 ekonomi- och teknikspecialister och vi har över 10 000 kunder. Vårt mål är att bli den ledande leverantören av tjänster inom kredithantering i Norden till år 2023. Vi är inte här för att underhålla vad som redan existerar – vi vågar riva ner det som är gammalt för att skapa något nytt.

 

Om tjänsten

I tjänsten som Rådgivare Frontoffice arbetar du i det team som möter våra kunders kunder. Du ansvarar för att säkerställa att vi har en god service och bemötande i alla olika kanaler, hittar lösningar som passar och handlägger inkassoärenden. För att trivas i rollen ser vi att du är en proaktiv lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av sex månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Placering på vårt kontor i Göteborg.

Vi tror att du som söker..

  • ..är utbildad ekonom eller jurist och/eller har erfarenhet av liknande arbete inom bank/finans/inkasso-branschen
  • ..är utåtriktad, flexibel och driven
  • ..har positiva kundupplevelser i fokus och gillar att ta stort eget ansvar
  • ..trivs med att arbeta i ett högt tempo
  • ..drivs av att nå uppsatta mål tillsammans med andra

Vi värdesätter personliga egenskaper så som nyfikenhet och engagemang!

 

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg. Möjlighet finnes även för distansarbete.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se.

Sista ansökningsdag är den 30 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of Operations Pernilla Almström på telefonnummer 0708-946175.