Ropo Capital - Riksbyggen

Jobba hos oss: Client Advisor Commercial

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

 

Vill du jobba som rådgivare till våra fastighetskunder inom inkasso i ett spännande tillväxtbolag med goda utvecklingsmöjligheter?

Om Ropo Capital


Ropo Capital är ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland. Genom förvärvet av Collector Banks inkassobolag Colligent Inkasso AB under slutet av 2019 och genom förvärvet av Posti Messaging under slutet av 2020 har bolaget expanderat till den skandinaviska marknaden.

Vi är pionjärer som förändrar vår bransch genom nya angreppssätt, en oslagbar plattform och en genomgående digitaliserad faktureringsprocess. Genom specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag såväl som privatpersoner skuldfria.

Hos oss arbetar ca 400 ekonomi- och teknikspecialister och vi har över 10 000 kunder. Vårt mål är att bli den ledande leverantören av tjänster inom kredithantering i Norden till år 2023. Vi är inte här för att underhålla vad som redan existerar – vi vågar riva ner det som är gammalt för att skapa något nytt.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att vara kund- och produktionsansvarig i vårt Client Delivery-team gentemot våra uppdragsgivare samt bistå dem med att inkassera deras fordringar. Du är ansvarig för hantering av kundens ärenden och säkerställer en god och förtroendefull relation till både kund och slutkund. Din roll som rådgivare innefattar kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med slutkund och myndigheter samt administrativt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.

 

Om dig

Vi tror att du som söker:

  • är utbildad ekonom, jurist eller motsvarande eller har erfarenhet av arbete inom inkasso
  • är utåtriktad, flexibel och driven
  • har stor känsla för service och är självgående, noggrann och ansvarstagande
  • kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo

En självklarhet för dig som söker är att du är trygg i dig själv och trivs i kontakten med andra människor. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet, proaktivitet och engagemang vilket vi är övertygade bidrar till en härlig stämning i teamet!

 

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg med möjlighet till distansarbete.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Ludvig Lindegård på telefonnummer på +46 10 174 01 02 eller +46 70 – 820 93 17