Jobba hos oss: Administratör

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

Gillar du att arbeta i en föränderlig och expansiv miljö? Gillar du ordning och reda och struktur? Brinner du för att hjälpa andra och säkerställa kvalitativa leveranser? Nu söker vi en administratör till vårt Backoffice-team! Kanske har du just hittat ditt drömjobb här hos oss på Ropo Capital?

 

Om Ropo Capital
Ropo Capital är ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland. Genom förvärvet av Collector Banks inkassobolag Colligent Inkasso AB under slutet av 2019 och genom förvärvet av Posti Messaging under slutet av 2020 har bolaget expanderat till den skandinaviska marknaden.

Vi är pionjärer som förändrar vår bransch genom nya angreppssätt, en oslagbar plattform och en genomgående digitaliserad faktureringsprocess. Genom specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag såväl som privatpersoner skuldfria.

Hos oss arbetar ca 400 ekonomi- och teknikspecialister och vi har över 10 000 kunder. Vårt mål är att bli den ledande leverantören av tjänster inom kredithantering i Norden till år 2023. Vi är inte här för att underhålla vad som redan existerar – vi vågar riva ner det som är gammalt för att skapa något nytt.

Ropo Capital har sitt huvudkontor i Kuopio, Finland och har sex kontor i Finland, Sverige och Norge.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i vårt Backoffice team som består av ca 15 personer och din primära roll är att stötta och serva dina kollegor som arbetar som Rådgivare med den dagliga administrationen. Arbetsuppgifterna består bland annat av registrering av ärenden, betalningar, myndighetspost, kontering av fakturor, mailkonversationer med gäldenärer och kunder och filhantering. Det är en roll där du får möjlighet att lära dig många olika delar av vår verksamhet och ges stor möjlighet till personlig utveckling.

 

Vem söker vi?

Du trivs i en administrativ roll och gillar att vara spindeln i nätet. Du drivs av utmaningar och att tempot är högt. Som person är du prestigelös och ser meningsfullheten i att vara ett team och i att ge effektiv service till både kollegor, kunder och gäldenärer som är i behov av din hjälp. Har stor känsla för service och är självgående, noggrann och ansvarstagande

Ett professionellt språkbruk på svenska och engelska ser vi som viktigt. Har du erfarenhet av att ha arbetat inom administration och/eller inom inkassoverksamhet är det meriterande.

Vad erbjuder vi?
Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.
Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg med möjlighet till distansarbete.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR@ropocapital.se. Sista ansökningsdag är den 30 Juni 2021.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Team Manager Pernilla Ambratt på telefonnummer 072 383 45 34.

 

Vi ser fram emot din ansökan!