Ropo Capital - processjurist

Jobba hos oss: Processjurist

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

Vi växer och söker nu ytterligare en självgående och engagerad processjurist till vårt juristteam i Stockholm. Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö som kännetecknas av våra kärnvärden mod, inlärning och entusiasm och där vi varje dag strävar efter att vara bättre än vad vi var igår.

OM ROPO CAPITAL

Ropo Capital är ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland. Genom förvärvet av Collector Banks inkassobolag Colligent Inkasso AB under slutet av 2019 och genom förvärvet av Posti Messaging under slutet av 2020 har bolaget expanderat till den skandinaviska marknaden.

Ropo Capitals fundament bygger på egenutvecklad teknik och extraordinära kundupplevelser genom data och proprietär teknologi. För Ropo Capital är teknik en viktig hörnsten i utvecklingen av kundens affär. Bolagets vision är att förnya hela idén med fakturahantering, utmana befintliga strukturer och skapa nya normer. Målet är att bli den ledande leverantören av fakturahantering i Norden 2023.

Ropo Capital har sitt huvudkontor i Kuopio, Finland, och sysselsätter ca 370 ekonomi- och teknikspecialister på sex kontor i Finland, Sverige och Norge.

TJÄNSTEN

I rollen som processjurist bistår du våra kunder med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med fokus på tvistemålsprocesser inom främst hyresrätt, fastighetsrätt och insolvensrätt. Samtliga jurister har eget kundansvar och arbetar proaktivt och bistår kunderna med förebyggande juridik, tvistemål, avtalsgranskning, medling etc.

Rollen som processjurist kräver hög tillgänglighet och att man kan agera juridisk konsult till kund i allehanda sakfrågor. Utöver daglig kontakt med kund ingår det i rollen att hålla interna och externa utbildningar inom våra fokusområden.

En stor del av arbetet innefattar biträde till våra kunder vid förhandlingar och tvistemål vid domstol och hyresnämnd. Målsättningen är att alltid verka för en kreativ och snabb problemlösning för våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av sex månaders provanställning, med start enligt överenskommelse, med placering i Stockholm.

VI TROR ATT DU SOM SÖKER ÄR

Utbildad jurist med erfarenhet av processrätt. Du bör vara van att arbeta i högt tempo med ett stort antal pågående processer parallellt. I rollen ingår att vara effektiv, tillgänglig och analytisk. Vidare bör man känna sig bekväm med att ta stort eget ansvar, vara serviceinriktad, kommunikativ och lätt kunna etablera goda och förtroendefulla relationer. Det är viktigt att man har god samarbetsförmåga, att man delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter samt att man är prestigelös.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och engagemang vilket vi är övertygade bidrar till en härlig stämning i teamet!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Vi erbjuder ett riktigt bra förmånspaket med aktiv satsning på hälsa samt en chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas. Du får en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Stockholm.Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till biträdande chefsjurist Martina Skog på e-postadressen martina.skog@ropocapital.se

Urval och intervjuer sker löpande. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Martina Skog på telefonnummer 010 174 01 38.