Ropo Capital - webinar

Ropo Capital slutför förvärvet av BAHS Kapital i Norge

Ropo Capital har slutfört förvärvet av BAHS Kapital AS:s aktiekapital enligt plan och BAHS Kapital har därmed blivit en del av Ropo Capital Group.

Genom förvärvet fortsätter Ropo Capital sin expansion i de nordiska länderna och påskyndar lanseringen av sitt heltäckande erbjudande av automatiserade tjänster inom fakturans livscykel, nu även på den norska marknaden. Företagets mål är att bli Nordens ledande aktör inom fakturahantering.

“Jag välkomnar varmt våra nya kollegor på BAHS Kapital till Ropo Capital familjen. Tillsammans är vi redo att ta vår ledande teknik till den norska marknaden och förnya branschen med våra unika heltäckande faktureringstjänster”, säger Rickard Westlund, Verkställande direktör och koncernchefför Ropo Capital.

I samband med förvärvet har BAHS Kapitals VD, Tove Giske, utnämnts till VD för Ropo Capital i Norge.

För mer information, kontakta gärna:
Tove Giske, VD BAHS Kapital, +47 930 63 099, tove.giske@bahs.no
Jenni Jantunen, Chief Brand & Communications Officer, Ropo Capital, +358 44 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och täcker hela värdekedjan för fakturans livscykel, från fakturaleverans till betalningsövervakning och kundhantering. Vi konkurrerar på de nordiska marknaderna som en teknisk pionjär – vår affärsmodell bygger på fördelarna med digitalisering och avancerad automatisering. Ropo Capital har sitt huvudkontor i Kuopio, Finland och cirka 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder bland såväl små och medelstora företag som stora företag. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att bli den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel till 2023.