Jobba hos oss: Collection Advisor / Debt Surveillance team

Vi söker Rådgivare till vårt team inom Debt Surveillance!

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Gillar du att jobba i en föränderlig miljö där Arbetsglädje, Uppriktighet, Lärande och Mod är viktiga delar? Då har du kanske hittat ditt drömjobb här hos oss på Ropo Capital.

OM ROPO CAPITAL

Ropo Capital är ett digitalt inkassobolag och vår verksamhet bygger på effektivitet, tillgänglighet och flexibilitet. Genom specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag så väl som privatpersoner skuldfria. Vi är en ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland och täcker hela värdekedjan för kundfordringar i Sverige. Hos oss arbetar ca 260 ekonomi- och teknikspecialister och vi har över 10 000 kunder.

Vårt mål är att bli den ledande leverantören av tjänster för en fakturas livscykel i Norden till år 2023.

TJÄNSTEN

I tjänsten som Rådgivare kommer du vara med och bygga upp ett team som arbetar med skulder inom Debt Surveillance, (efterbevakning). Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att upprätta processer för en effektiv och säker hantering av fordringar på långtidsbevakning. I rollen kommer du proaktivt arbeta för att säkerställa en effektiv inkassering för våra kunders räkning samtidigt som du hjälper personer att bli skuldfria. Du arbetar för att upprätthålla en god och förtroendefull relation till både uppdragsgivare och gäldenär. Din roll som rådgivare innefattar bland annat kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med gäldenärer och myndigheter samt administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Placering är på vårt kontor i Göteborg.

VI TROR ATT DU SOM SÖKER

  • Är utbildad ekonom eller jurist och/eller har erfarenhet av arbete inom bank/finans/inkasso-branschen. Erfarenhet inom Debt surveillance är meriterande.
  • Är analytisk, flexibel och driven
  • Har stor känsla för service, kvalité och gillar att ta stort eget ansvar
  • Kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo

Vi värdesätter personliga egenskaper så som nyfikenhet och engagemang!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett modernt företag och erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg med möjlighet till distansarbete.


Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR@ropocapital.se.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Ludvig Lindegård på telefonnummer på +46 10 174 01 02 eller +46 70 – 820 93 17.